werkgevers

I AM support is een recruitmentbureau in regio Westland die zich focust op verbinden. Wij staan voor kwalitatieve plaatsingen. Dit houdt in dat wij geen “snelle handjes” leveren, maar medewerkers waarmee u langdurig kunt groeien als organisatie. Wij verbinden talent aan organisaties waarbij wij kijken naar de organisatiecultuur en persoonlijkheid van de kandidaat. Onze focus ligt op het creëren van een langdurige samenwerking.

 

Wat I AM support doet:

  • VERBINDEN…kandidaten met organisaties en andersom. Door onze persoonlijke werkwijze en openheid verbinden wij de kandidaat met de juiste organisaties. 
  • CREËREN…een werkplek voor de kandidaat waar zijn authenticiteit tot z’n recht komt. Waar talent tot uiting mag komen zodat de organisatie verder kan ontwikkelen met enthousiaste medewerkers.
  • ONDERSTEUNEN…in de zoektocht naar geschikte kandidaten en helpen de kandidaat in het nemen van een volgende stap zodat zij hun wens kunnen omzetten in concrete doelen. 

recruitment

Onze recruitment dienstverlening kent een coaching aspect. Wij gaan met de kandidaat op zoek naar de kern. Wat schuilt erachter waarom de kandidaat twijfelt om zijn huidige baan op te zeggen of wat is juist de reden waarom de kandidaat zo graag weg wil bij de huidige organisatie? Wat ontbreekt er voor de kandidaat, welke persoonlijke waarden zijn onbevredigd in het huidige werk? Door hierachter te komen, kunnen wij de kandidaat helpen om met zelfvertrouwen bij een nieuwe organisatie aan de slag te gaan. Hiermee creëren wij een langdurige arbeidsrelatie tussen de organisatie en de kandidaat. Het risico dat de kandidaat binnen een halfjaar opzegt neemt hierdoor af. Doordat wij de kandidaat coachen en persoonlijk begeleiden, kunt u meer rendement behalen uit het wervingsproces.

Kwalitatief personeel. Een langer dienstverband.

samenwerking

I AM focust zich op functies binnen IT, commercie, marketing en office, in diverse branches. Onze klanten bevinden zich in Westland. Zowel richting onze kandidaten als richting onze klanten hebben wij de voorkeur voor langdurige samenwerkingen. Zo hebben wij met gerenommeerde bedrijven in Westland een samenwerking waarbij wij het jaarrond werven voor talent. Door zo’n samenwerking leren wij de wensen van de klant goed kennen en ervaren wij de organisatiecultuur. Daarmee vergroten wij de slagingskans van de selectie.