uitzenden

Heel veel tijd besparen. Risico beperking. Flexibiliteit.

Heeft u geen tijd om nieuwe toppers te vinden of kunt u "het schaap met de vijf poten" niet vinden? Stop alstublieft met zoeken en laat I AM support u ondersteunen! Uitzenden via I AM support betekent: goed personeel, tijdbesparing, vermijden van risico's en flexibiliteit.

U werft zelf die ene topper, maar alle juridische- en administratieve afwikkelingen laat u aan ons over. Uw medewerker ontvangt het salaris conform het cao en uw bedrijfsregeling. Of u nu zelf iemand in dienst heeft of via uitzenden, beiden moeten tenslotte net zo goed en hard werken. In het uurloon krijgt u geen voordeel, maar dat is ook helemaal niet nodig als u kijkt naar wat u wel voor voordelen behaalt met uitzenden via I AM support. De belangrijkste voordelen op een rijtje:

  • flexibiliteit; flexibele contracten, 5,5 jaar een medewerker voor bepaalde tijd inlenen en verlengen van de "proeftijd".
  • kostenbeheersing; u betaalt een vast tarief per uur zodat u exact weet wat uw medewerker kost.
  • professionele ondersteuning; voor vragen van u en uw medewerker over wettelijke bepalingen en bij ziekte.
  • administratie; loonspecificaties, jaaropgave, ondersteuning voor u en uw medewerker.
  • continuïteit; een vast bedrag per gewerkt uur, uitkering van vrije dagen en vakantiegeld zitten in het vaste uurtarief verwerkt.

Alleen matchen op basis van een cv is cliché! De kandidaat moet tenslotte ook in uw organisatiecultuur passen. De belangrijkste ambassadeurs zijn uw eigen medewerkers.