Payroll

Tijd besparen. Risico beperking. Flexibiliteit.

De markt, organisaties en wet- en regelgevingen zijn continu in beweging. Onder andere de Wet Werk en Zekerheid heeft voor grote veranderingen gezorgd waardoor u minder flexibel met personeel om kan gaan. U wilt uiteraard goed personeel, met gebruik van payroll creëert u dat stukje flexibiliteit.  

U werft zelf die ene topper, maar alle juridische- en administratieve afwikkelingen laat u over aan I AM support. Uw medewerker ontvangt het salaris conform de cao en uw bedrijfsregeling. Of u nu zelf iemand in dienst heeft of op de payroll, beiden medewerkers moeten tenslotte net zo goed en hard werken. In uitbetaling van het salaris krijgt u geen voordeel, maar dat is ook helemaal niet nodig als u kijkt naar wat u wel voor voordelen behaalt met payroll via I AM support. De belangrijkste voordelen op een rijtje:

  • flexibiliteit; mogelijkheid om 5,5 jaar de medewerker voor bepaalde tijd in dienst te hebben.
  • kostenbeheersing; u betaalt een vast tarief per uur zodat u exact weet wat uw medewerker kost.
  • professionele ondersteuning; voor vragen van u en uw medewerker over wettelijke bepalingen en bij ziekte.
  • administratie; loonspecificaties, jaaropgave, ondersteuning voor u en uw medewerker.
  • continuïteit; een vast bedrag per gewerkt uur, uitkering van vrije dagen en vakantiegeld zitten in het vaste uurtarief verwerkt.

Doen waar u goed in bent! Laat de juridische verplichtingen maar aan I AM support over en u kunt met minder zorgen ondernemen.