diensten

Bent u op zoek naar nieuw talent? I AM support verzorgt medewerkers die samen met u bouwen aan de toekomst van uw organisatie. Wij streven naar de perfecte match. De selectie houdt onder andere rekening met uw organisatiecultuur en ambities van de medewerker. Voor zowel tijdelijke als vaste medewerkers kunt u bij I AM support terecht. Wij bieden de diensten:

uitzenden

Heeft u geen tijd om nieuwe toppers te vinden en wilt u geen werkgeverslasten ervaren? Uitzenden via I AM support betekent: goed personeel, gemak, vermijden van risico's, flexibiliteit en nog veel meer!

payroll

U heeft zelf de ideale kandidaat gevonden, maar u wilt niet de administratieve handelingen verrichten en de risico's dragen? Payroll is voor u de ideale oplossing. 

detacheren

Met detacheren behoudt u veel flexibiliteit, maar uw medewerker en u gaan een bepaalde tijdscontract met elkaar aan. Detacheren is ideaal voor langdurige projecten waarbij u verzekerd wilt zijn van de ondersteuning van uw medewerker. 

werving en selectie

Werving en selectie via I AM support is ideaal als u zelf een medewerker wilt nemen, maar u niet de tijd heeft voor het uitzetten van de vacature en het selectieproces voor geschikte sollicitanten.